Video igrice
4 posters
Strana 1 od 1
Re: Video igrice
Ja sam ka ti istomišljenik!
Čitao sam da je engine uzet (doduše malo modificiran) od POP-a!!!
1 3 . 0 2 . 2 0 0 8
Čitao sam da je engine uzet (doduše malo modificiran) od POP-a!!!
1 3 . 0 2 . 2 0 0 8
dragonX- Razvodnik
-
Broj poruka : 22
Godina : 46
Datum upisa : 27.01.2008
Release Date
Izlazak pomeren za 25.03.2008!!!!!!
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=result;title;1
Grrrrrr!!!!!!!!!
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html?tag=result;title;1
Grrrrrr!!!!!!!!!
dragonX- Razvodnik
-
Broj poruka : 22
Godina : 46
Datum upisa : 27.01.2008
Mene je Kimi zarazio sa igricom Motorama. Znaci igrica je minimalno zahtevna sto se tice resursa ali sto se tice koncentracije i nekoliko promena tastature zbog izakanih tastera... uzas. Vec 2 nedelje igram povremeno i nisam stigao dalje od 15 nivoa a ima ih 40!
eee... video sam kod drugara ovu igricu, deluje ekstra....
Kimi- Admin
-
Broj poruka : 142
Godina : 37
ISP: : SezamPro
Model telefona : Nokia 5800
Stepen Ludosti: : Napredni, sa velikim potencijalom
Datum upisa : 25.01.2008
Meni se i od tih screen shotova mrzne racunar.
To znaci da mi sa muzejskim primercima mozemo samo da sanjamo.
To znaci da mi sa muzejskim primercima mozemo samo da sanjamo.
Da, zaigrasmo Assassina i stadosmo kod Jerusalima. Nisu ga dzaba mnogi pokusavali osvojiti. I ovoga puta neuspesno. Igra ima bug i ulaz u grad Jerusalim nije moguc jer kako kazu "taj deo nije nacrtan" :-(
Nego, da li ne ko zna da li je izasao Grand Theft Auto IV za PC?
Nego, da li ne ko zna da li je izasao Grand Theft Auto IV za PC?
Koliko ja vidim verzija za PC bi trebalo da izadje tek u oktobru.>click:\_ ::Nego, da li ne ko zna da li je izasao Grand Theft Auto IV za PC?
Naisao sam na fliper sa cuvenim crvicima!!! Hehehehehe
Super...Crvici, a jos uz to u fliperu. Pa nema bolje zanimacije. Hvala ti veliki magu
Predstavaljam vam nesto sasvim novo. Racedriver Grid. Fenomenalna voznja a i nije toliko zahtevna
Za vas sa brzim konekcijama predlazem obaveznu posetu dve fenomenalno uradjene lokacije
http://www.racedrivergrid.com/?territory=EnglishUK#/home/
http://www.racedrivergrid.com/discover/englishuk/discover.html
Nastavice se ...
Za vas sa brzim konekcijama predlazem obaveznu posetu dve fenomenalno uradjene lokacije
http://www.racedrivergrid.com/?territory=EnglishUK#/home/
http://www.racedrivergrid.com/discover/englishuk/discover.html
Nastavice se ...
Prvi utisci igrice su sledeci:
Igrica i nije bas toliko ne zahtevna koliko se govori. Svakako da je pozeljna bar 8600GT ili neki njen ekvivalent, ali ipak moze da se pristojno odigra i sa NX7300 uz restrikcije.
Dalje, sama igrica je fantasticno uradjena. Licno do sad nisam imao nikakvih zamerki na grafiku, zvukovi su originalni i pune atmosferu adrenalinom (blago vama sa 5.1 i 7.1 sistemima), a prijatno me iznenadilo to sto su komande za upravljanje na "pravom mestu". Negativno je sto je ovo jos jedna u nizu onih koje traze volan. Lepo je i to sto mozete da predstavljate nasu drzavu na takmicenjima. Jedino sto su nam boje zastave nesrecno i nemarno uradjene.
Vi sto cete se upustiti u igru, nemojte se truditi da prvu trku zavrsite na vrhu tabele jer to je prakticno nemoguce. Moguce je jedino da auto (koji je btw, najfuckingbolji od svih) unistite u potpunosti i jedva se dovucete do cilja. Da, verovatno vec nazirete slicnosti sa nekim ranijim igricama ovog tipa. U svakom slucaju, slicnosti ima, a jos jedna u nizu je ta da se sve vrti oko novca koji vam je potreban da biste mogli da se trkate u vrhu i za polozaj i status. Ovog puta, to je nazvano "za trkacku dozvolu".
I na kraju, ovo je izvrsna trkacina koja ce vas zakucati uz racunar do kasno u noc i navaliti vam komsiju bar dva puta u toku iste da vam pokuca na vrata zbog buke turiranja, jer sa svojim slicnostima veoma podseca na igrice koje smo mnogo voleli i jos uvek ponekad pomenemo njihova imena u razgovoru, Collin mcRea i NeedForSpeed Most Wanted.
Nastavice se ...
Igrica i nije bas toliko ne zahtevna koliko se govori. Svakako da je pozeljna bar 8600GT ili neki njen ekvivalent, ali ipak moze da se pristojno odigra i sa NX7300 uz restrikcije.
Dalje, sama igrica je fantasticno uradjena. Licno do sad nisam imao nikakvih zamerki na grafiku, zvukovi su originalni i pune atmosferu adrenalinom (blago vama sa 5.1 i 7.1 sistemima), a prijatno me iznenadilo to sto su komande za upravljanje na "pravom mestu". Negativno je sto je ovo jos jedna u nizu onih koje traze volan. Lepo je i to sto mozete da predstavljate nasu drzavu na takmicenjima. Jedino sto su nam boje zastave nesrecno i nemarno uradjene.
Vi sto cete se upustiti u igru, nemojte se truditi da prvu trku zavrsite na vrhu tabele jer to je prakticno nemoguce. Moguce je jedino da auto (koji je btw, najfuckingbolji od svih) unistite u potpunosti i jedva se dovucete do cilja. Da, verovatno vec nazirete slicnosti sa nekim ranijim igricama ovog tipa. U svakom slucaju, slicnosti ima, a jos jedna u nizu je ta da se sve vrti oko novca koji vam je potreban da biste mogli da se trkate u vrhu i za polozaj i status. Ovog puta, to je nazvano "za trkacku dozvolu".
I na kraju, ovo je izvrsna trkacina koja ce vas zakucati uz racunar do kasno u noc i navaliti vam komsiju bar dva puta u toku iste da vam pokuca na vrata zbog buke turiranja, jer sa svojim slicnostima veoma podseca na igrice koje smo mnogo voleli i jos uvek ponekad pomenemo njihova imena u razgovoru, Collin mcRea i NeedForSpeed Most Wanted.
Nastavice se ...
Zanimljiv komentar!
Prosto me tera da sto pre zamenim konfiguraciju kako bih mogao da uopste instaliram.
Prosto me tera da sto pre zamenim konfiguraciju kako bih mogao da uopste instaliram.
Prosto i jednostavno...Treba mi ono nelegalno sto pocera igricu kad je kupis na ulici
Crysis WarheadOnaj ko mi resi problem dodjem mu pivo
Crysis WarheadOnaj ko mi resi problem dodjem mu pivo
Mislim da me nisi bas najbolje razumeo. Meni je trebao "k-r-e-k".Uskoro ... screenshots iz Crysis Warhead i S.T.A.L.K.E.R.Voleo bi kad bi se nas Dragonche javio i dao svoje misljenje
Resheno, nije bio problem key, vec *.exe file. Nasao sam odgovarajucu zamenu i sad radi ko metak. Hvala na trudu
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu