Acer AL2216W LCD Monitor
4 posters
Strana 1 od 1
Re: Acer AL2216W LCD Monitor
22'' Uh....sta bi dao...Mmmmmm za 22"
http://www.itsvet.com/proizvod/acer-al2216ws/comp_comp_monitor/3/554
Nisam imao iskustva sa Acerovim Monitorima. Trenutno sam na Benq 19'' FP92W, i monitor je ok.
http://www.itsvet.com/proizvod/benq-fp92w/comp_comp_monitor/21/428
http://www.itsvet.com/proizvod/acer-al2216ws/comp_comp_monitor/3/554
Nisam imao iskustva sa Acerovim Monitorima. Trenutno sam na Benq 19'' FP92W, i monitor je ok.
http://www.itsvet.com/proizvod/benq-fp92w/comp_comp_monitor/21/428
Kimi- Admin
-
Broj poruka : 142
Godina : 37
ISP: : SezamPro
Model telefona : Nokia 5800
Stepen Ludosti: : Napredni, sa velikim potencijalom
Datum upisa : 25.01.2008
Pazi 200 evropljana za 22" !!!!
Ali, sa druge strane, zasto 200 e?
Zato sto je analogni. Mislim, i ovaj u koji sad buljim je isto analogni, pa sta!
A sto se tice ostalih k-ka, j....em li ga. Zlatna sredina.
Ali, da li je to ono sto ja hocu
Cekam dragonX da se javi, on definitivno ima licencu da potpise hardware.
Ali, sa druge strane, zasto 200 e?
Zato sto je analogni. Mislim, i ovaj u koji sad buljim je isto analogni, pa sta!
A sto se tice ostalih k-ka, j....em li ga. Zlatna sredina.
Ali, da li je to ono sto ja hocu
Cekam dragonX da se javi, on definitivno ima licencu da potpise hardware.
Poštovani gospodine click,
Kao prvo cena je ta, zato što je, kao što si i sam rekao, analogni!!!
Drugo, kada je bilo spuštanje stope PDV-a, jedino su bili obuhvaćeni analogni monitori, ne i digitalni. Sada mislim da su (naknadno) spustili i za digitalne.(ne i za monitore sa TV tunerom)
E sad k-ke:
Ti jako dobro znaš koje ja poštujem (piši volim) monitor-e, i imao si priliku da se s*mene i sam uveriš koliko taj contrast bio realni (ili preveden u digitalni 3000:1) znači slici na monitoru.
Response time-OK, mada bi moglo i bolje
Ugao gledanja tu i tamo.
Osvetljaj,standardni ALI: analogni monitori iz nižeg segmenta ponude imaju tzv. kritičan osvetljaj, koji se karakteriše izasjavanjem (vidno je okom) na pojedinim delovima TFT panela. Stoga osvetljaj kod DVI i Analog RGB modela jednostavno ne može da se poredi.
E sad, paneli koji se ugrađuju u monitore potpisanih proizvođača koji su relativno od skoro počeli da "proizvode" monitore jesu zapravo paneli 3 svetske kompanije Samsung, Sony i mislim (nisam siguran) TOSHIBA. E upravo to su paneli koji ne prolaze neke od testiranja nakon završetka proizvodnje (npr test da li panel zadovoljava TCO 03 standard i drugi), te se prodaju kao takvi jermoždaprođu manje rigorozan test (npr TCO 99).
DVI-šta reći, juče sam video 2032BW koji dobija digitalni signal sa MSI 8600GT (kao moja)-jednostavno PRAZNIK ZA OČI!!!!!
O dizajnu ne bih ništa dodao. Jednostavno nezahvalno je porediti Yuga i BMW M3!!!
E zato su oni dosta jeftiniji!
A što se tiče onog tvog poslednjeg: da li bi on tebe "zadovoljia":
E PA MISLIM DA NE BI, jer taj monitor koji ti imaš je ipak (po meni) ako ne puno onda za nijansu bolji, od ovih nazovi brand name-ova.
Želim ti da sačuvaš novac, koliko god dugo to trebalo, ali da uradiš pravu stvar pri odabiru a posle i pri kupovini, jer vredi svake pare uložene!
LINK ZA UŽIVANJE:
http://www.overclockers.co.uk/pimg/MO-062-SA_400.jpg
pozzzz!
Kao prvo cena je ta, zato što je, kao što si i sam rekao, analogni!!!
Drugo, kada je bilo spuštanje stope PDV-a, jedino su bili obuhvaćeni analogni monitori, ne i digitalni. Sada mislim da su (naknadno) spustili i za digitalne.(ne i za monitore sa TV tunerom)
E sad k-ke:
Ti jako dobro znaš koje ja poštujem (piši volim) monitor-e, i imao si priliku da se s*mene i sam uveriš koliko taj contrast bio realni (ili preveden u digitalni 3000:1) znači slici na monitoru.
Response time-OK, mada bi moglo i bolje
Ugao gledanja tu i tamo.
Osvetljaj,standardni ALI: analogni monitori iz nižeg segmenta ponude imaju tzv. kritičan osvetljaj, koji se karakteriše izasjavanjem (vidno je okom) na pojedinim delovima TFT panela. Stoga osvetljaj kod DVI i Analog RGB modela jednostavno ne može da se poredi.
E sad, paneli koji se ugrađuju u monitore potpisanih proizvođača koji su relativno od skoro počeli da "proizvode" monitore jesu zapravo paneli 3 svetske kompanije Samsung, Sony i mislim (nisam siguran) TOSHIBA. E upravo to su paneli koji ne prolaze neke od testiranja nakon završetka proizvodnje (npr test da li panel zadovoljava TCO 03 standard i drugi), te se prodaju kao takvi jermoždaprođu manje rigorozan test (npr TCO 99).
DVI-šta reći, juče sam video 2032BW koji dobija digitalni signal sa MSI 8600GT (kao moja)-jednostavno PRAZNIK ZA OČI!!!!!
O dizajnu ne bih ništa dodao. Jednostavno nezahvalno je porediti Yuga i BMW M3!!!
E zato su oni dosta jeftiniji!
A što se tiče onog tvog poslednjeg: da li bi on tebe "zadovoljia":
E PA MISLIM DA NE BI, jer taj monitor koji ti imaš je ipak (po meni) ako ne puno onda za nijansu bolji, od ovih nazovi brand name-ova.
Želim ti da sačuvaš novac, koliko god dugo to trebalo, ali da uradiš pravu stvar pri odabiru a posle i pri kupovini, jer vredi svake pare uložene!
LINK ZA UŽIVANJE:
http://www.overclockers.co.uk/pimg/MO-062-SA_400.jpg
pozzzz!
dragonX- Razvodnik
-
Broj poruka : 22
Godina : 46
Datum upisa : 27.01.2008
Mislim , sta reci?
Verujem da si se trudio da budes sto objektivniji.
Ali ne mogu u potpunisti da se slozim sa poredjenjem Yuga sa BMW-om.
Pre bi poredio Astru i Lagunu, recimo.
Verujem da si se trudio da budes sto objektivniji.
Ali ne mogu u potpunisti da se slozim sa poredjenjem Yuga sa BMW-om.
Pre bi poredio Astru i Lagunu, recimo.
yugo vs BMW
I to ove dve fotke ne bi uporedio kao yugo vs BMW!!!!!!Ne mogu da verujem!
Ali opet ja sam poredio dizajn ali ne i k-ke!!
Pravi si click!
Ali opet ja sam poredio dizajn ali ne i k-ke!!
Pravi si click!
dragonX- Razvodnik
-
Broj poruka : 22
Godina : 46
Naravno da vredi 200 jevreja!!!
Ladybird- Regrut
- Broj poruka : 16
Strana 1 od 1