House music
4 posters
Strana 1 od 1
House music
Ima li ovde sposobnih ljudi da na netu pronadje stvar od Nicholas Bacher-a - Mindscope.
Preview mozete cuti ovde
Preview mozete cuti ovde
Re: House music
Uh, uh, uh... udaras nisko! Da li ima sposobnih?! Pa naravno da ima. Evo ja cu da ti navedem 5 sajtova gde moze da se skine, samo mora da se plati.
haha, zaboravio sam da je ovo mesto gde covek mora da bude potpuno decidiran u svojim izlaganjima.
Kad sam rekao "Ima li ovde sposobnih ljudi da na netu pronadje stvar od Nicholas Bacher-a - Mindscope.", mislio sam free, za Dz, mukte, besplatno, ...
Kad sam rekao "Ima li ovde sposobnih ljudi da na netu pronadje stvar od Nicholas Bacher-a - Mindscope.", mislio sam free, za Dz, mukte, besplatno, ...
E pa kad vec hoces da ispitujes moju sposobnost da ti kazem da nisi uopste trebao da sumnjas!!! Nasao sam sjajan mix u kome je i navedena pesma, naravno download for free! http://239playasclub.com/?q=node/44
Fajl je 164 MB a spisak pesama imas na toj strani.
Uzivaj!
Fajl je 164 MB a spisak pesama imas na toj strani.
Uzivaj!
Ah ti Admin-u!!!!
Iščeprka si ga!
Click će odmah da click-ne na download!
Hvala i pozzz.
Iščeprka si ga!
Click će odmah da click-ne na download!
Hvala i pozzz.
dragonX- Razvodnik
-
Broj poruka : 22
Godina : 46
Datum upisa : 27.01.2008
HAha, ja sam ovaj file skinuo jos pre pola godine, znam za to, ali nije ono sto sam trazio.
U svakom slucaju, mnogo hvala na trudu. "Iscupacu" tu stvar iz mixa i uploadovati je, pa ce ceo svet da je ima
U svakom slucaju, mnogo hvala na trudu. "Iscupacu" tu stvar iz mixa i uploadovati je, pa ce ceo svet da je ima
Mislis, podelices sa svetom ono sto ceo svet ima? Pa i ti si skinuo free sa neta kao sto moze bilo ko! A samim tim sto se tesko nalazi treba dovoljan je znak da nije bas trazena roba i da ne interesuje ljude. Ali ti nisi ljud, jel tako?
Salim se. Probacu nekako da dodjem do prave verzije pa javljam da li sam uspeo. Ali tesko da se moze naci solo pesma za dzabe. Svuda gde sam video da moze da se skine je u ovom mix paketu.
Ako imas vezu na nekom radiu, pitaj nju jer oni imaju druge kanale za nalazenje pa ako nema moze lako da nabavi.
Salim se. Probacu nekako da dodjem do prave verzije pa javljam da li sam uspeo. Ali tesko da se moze naci solo pesma za dzabe. Svuda gde sam video da moze da se skine je u ovom mix paketu.
Ako imas vezu na nekom radiu, pitaj nju jer oni imaju druge kanale za nalazenje pa ako nema moze lako da nabavi.
Probaj... dc++, limewire, eMule ako jos radi taj servis, torrent... Pogledah na nasim hubovima preko dc++ ali nisam nisam nasao. Cak ni jednu drugu pesmu od istog coveka.
Kimi- Admin
-
Broj poruka : 142
Godina : 37
ISP: : SezamPro
Model telefona : Nokia 5800
Stepen Ludosti: : Napredni, sa velikim potencijalom
Datum upisa : 25.01.2008
Od pre nekih nedelju dana ne mogu da pokrenem eMule. Zna li neko šta se dešava!
dragonX- Razvodnik
-
Kod mene mazga radi kako treba! Pogledaj firewall podesavanja ili ako imas neku zastitu sistema (system shield) da mozda ne dozvoljava aplikaciji da ucita potrebne module.
A pomenutu pesmu sam svuda trazio, preko svih tih programa i jedino sam na google nasao. Nema nigde solo pesma da se skine za dzabe. Ima gomila sajtova gde moze da se skine ali mora da se plati. Sta da kazem, neka isece pesmu koja mu treba iz mixa koji sam ranije naveo.
A pomenutu pesmu sam svuda trazio, preko svih tih programa i jedino sam na google nasao. Nema nigde solo pesma da se skine za dzabe. Ima gomila sajtova gde moze da se skine ali mora da se plati. Sta da kazem, neka isece pesmu koja mu treba iz mixa koji sam ranije naveo.
Admin-u, ne sekiraj se i ovo nam je dovoljno, pa valjda ćemomoći ako nam treb da je iseckamo!!!
Tebi svakako još jednom veliko hvala. A click neka bude zadovoljan što je i ovo dobio na gotovo!!
pozzz
Tebi svakako još jednom veliko hvala. A click neka bude zadovoljan što je i ovo dobio na gotovo!!
pozzz
dragonX- Razvodnik
-
Danas sam na MTV cuo jednu odlicnu stvar. Felix Da Housecat - Radio i ubio se trazeci je. E posto sam uspeo u tome, resio sam da je podelim sa svima vama koji volite tu vrstu muzike.
Link za preuzimanje
Link za preuzimanje
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu